Fenerbahçe Sparta Prag maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

Sarı-Lacivertliler, bu akşam (19 Temmuz 2016) Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak. Vitor Pereira bu mücadelede, Monaco karşısında sahaya süreceği 11’i deneyip, en ciddi provayı yapacak.....

19 Temmuz 2016 Salı 15:30
Fenerbahçe Sparta Prag maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanıyor?






Fenerbahçe, yeni sezon öncesi 5. hazırlık maçını bu akşam (7 Temmuz 21016) Sparta Prag ile deplasmanda oynayacak. Lyon karşılaşması iptal edildiği için Prag mücadelesinin önemini arttı. Teknik Direktör Vitor Pereira, 26-27 Temmuz’da Monaco ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi öğrencilerini son kez ciddi bir rakibin önünde görme fırsatı bulacak...

Taktik belli olacak
Portekizli teknik adam için bu mücadelenin önemi, Monaco karşılaşması öncesi ideal 11’i belirleyecek olması. Bu akşam sahaya çıkacak kadronun, 26-27 Temmuz’daki ilk mücadelede sahaya çıkacak 11 olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sparta Prag karşısında, Fenerbahçe’nin 3’lü savunmaya hemen mi döneceği yoksa şimdilik 4’lü defans hattıyla mı yola devam edeceği de netlik kazanacak.

Maç Smart Spor’da
Sarı-Lacivertliler’in yeni transferleri Martin Skrtel ile İsmail Köybaşı, ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahada olacak. Monaco karşısında cezaları nedeniyle görev yapamayacak olan Volkan Şen ile Alper Potuk’un bu yüzden Sparta Prag mücadelesinde yedek soyunmaları bekleniyor. Çek ekibinde ise Kadlec, eski ekibi Fenerbahçe’ye karşı ilk kez forma giyecek. Generali Arena’da oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak olan mücadele Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.

Lyon maçı iptal edilmişti
Cumartesi akşamı oynanması planlanan Lyon maçı, cuma gecesi yaşanan darbe kalkışması yüzünden iptal edilmişti. Fenerbahçe, Sparta Prag ile hazırlık maçı yapmak için dün akşam saat 16.00'da özel bir uçakla Prag'a hareket etti. Yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde devame den Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmana ısınma, çabukluk ve pas organizasyonlarıyla başladı. Ardından antrenman, çift kale maç ve bireysel çalışmalarla noktalandı..

Üç oyuncu kadroda yok
Sarı-Lacivertliler'in Prag kadrosuna sakatlıkları bulunan Fabiano, Volkan Demirel ve Volkan Şen dahil edilmedi.



Fenerbahçe'de Diego Ribas ile yollar ayrıldı!

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas'la karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiğini duyurdu. İki sezondur Fenerbahçe forması giyen 31 yaşındaki futbolcu, büyük umutlarla geldiği İstanbul'dan hayal kırıklığı ile ayrıldı. 2014-2015 sezonu öncesinde Atletico Madrid'den yaklaşık 5 milyon Euro'ya yakın imza parası ödenerek transfer edilen yıldız futbolcu 75 maça çıktı ve sadece 8 gol kaydetti, 11 de asist yaptı. Fenerbahçe'den yıllık 3,5 milyon Euro garanti ücret alan Diego'ya, ülkesinde bu paraya en yakın teklifi ise Flamengo yaptı. Diego, Fenerbahçe ile sözleşmesinin feshedildiği saatlerde twitter hesabından Flamengo'yu takibe aldı.
Son Güncelleme: 19.07.2016 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.