Fenerbahçe, Spartak Tırnava ile oynuyor

 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu altıncı hafta maçında, bu akşam Antona Malatinského Stadı'nda TSİ 23.00'te, Slovakya’nın Spartak Trnava takımıyla karşılaşıyor. 

13 Aralık 2018 Perşembe 07:36
Fenerbahçe, Spartak Tırnava ile oynuyor






Fenerbahçe, Spartak Tırnava ile oynuyor

   Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu altıncı hafta maçında, bu akşam Antona Malatinského Stadı'nda TSİ 23.00'te, Slovakya’nın Spartak Trnava takımıyla karşılaşıyor. Fenerbahçe, Spartak Trnava maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Antona Malatinského Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman yönetiminde TSİ 20.30’da başlayan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda gerçekleştirilen top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

   Bu antrenmanla UEFA Avrupa Ligi D Grubu altıncı hafta maçında deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

 

Erwin Koeman "Turu geçmiş olsak bile futbol oynamak için buradayız"

     Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman ile oyuncu Martin Skrtel, Spartak Trnava maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erwin Koeman, “Yarınki maçın bizim için iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Özgüven açısından önemli bir karşılaşma olacak. Turu geçmiş olsak bile futbol oynamak için buradayız. Biz, profesyonelleriz ve profesyonelce işimizi Fenerbahçe ve taraftarlar için yapmak mecburiyetindeyiz. Yarın da hedefimiz bu olacak." derken, Martin Skrtel ise, kariyerinde ilk defa Slovak bir takıma karşı forma giyeceği için özel bir karşılaşmaya çıkacağını dile getirdi.


 
 
 

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeSpartak Tırnava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.