Fenerbahçe taraftarlarını uyardı

Fenerbahçe Spor Kulübü son dönemlerde telefonla Fenerbahçe taraftarlarını arayarak lisansız ürün satanlara karşı uyarıda bulundu.

06 Haziran 2018 Çarşamba 21:56
Fenerbahçe taraftarlarını uyardı






Fenerbahçe taraftarlarını uyardı

   Fenerbahçe Spor Kulübü son dönemlerde telefonla Fenerbahçe taraftarlarını arayarak lisansız ürün satanlara karşı uyarıda bulundu.Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi.

Son dönemde 0 850 340 1907 numaralı telefondan “Fenerbahçe Spor Kulübünden arıyoruz” söylemi ile taraftarlarımıza lisanssız, sahte forma satışı yapılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Bu ve benzeri oluşumlarla hukuki mücadelemiz devam etmekle birlikte, taraftarlarımıza tekrar ve önemle hatırlatmak isteriz ki Fenerium’un TELE SATIŞ HİZMETİ BULUNMAMAKTADIR.

   Taraftarlarımızdan bu kapsamda yapılan aramalara itibar etmemelerini önemle rica ederiz. 01 Mart tarihinde konuya ilişkin yayınlamış olduğumuz bilgilendirme metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=59395 Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.

Son Güncelleme: 06.06.2018 19:02
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.