Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: "Aldığımız galibiyetten dolayı dev bir adım attık"

 HAKAN TARHAN - İSTANBUL / Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sahalarında Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Kartal, sezon sonunda 4. yıldızı takmak isteyen iki takımın...

08 Mart 2015 Pazar 22:40
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal:






 HAKAN TARHAN - İSTANBUL /

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sahalarında Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kartal, sezon sonunda 4. yıldızı takmak isteyen iki takımın mücadelesinde, kendilerinin daha iyi olduklarını dile getirerek, "Bütün Türkiye, bütün sporseverler hangi takımın sahada neler yaptığını çok iyi gördü. Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da da iyi oynayan taraf bizdik ama maalesef kaybetmiştik. Oyunun her bölümünde, teknik, taktik ve fizik olarak rakibimizden çok daha fazla istekliydik, çok daha fazla üstündük ve başarılıydık. Pozisyonlar da bulduk. Rakibimiz de birkaç tane pozisyon buldu. Yasin'in pozisyonundan önce net bir faul vardı. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı, karakterli, onurlu oyuncularımla gurur duyuyorum, onları tebrik ediyorum" dedi.

Mücadele boyunca kötü tezahürat yapmadıkları ve sadece takımı destekledikleri için taraftara da teşekkür eden Kartal, aynı desteği Beşiktaş derbisinde de beklediklerini vurgulayarak, "Biz taraftarın başını öne eğdirmemek için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim yanımızda oldukları sürece biz de onları mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Aldığımız galibiyetten dolayı dev bir adım attık. Çok önemli bir üç puan aldık. Camiamıza ve taraftarımıza armağan olsun" ifadelerini kullandı.


Teknik adam, bundan önce puan kayıpları yaşadıkları maçlarda da iyi oynadıklarını belirterek, "Rabbimden tek bir dileğim var, önümüzde 11 final maçımız var. En azından bundan sonraki maçlarda da futbol şansı bizim yanımızda olsun" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ayrıca, bu sezon derbilerde rakiplerine karşı daha iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Bu arada Kartal, "Bu akşamki galibiyetten sonra inşallah, 11 final maçında futbol şansı yanımızda olur" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.