Fenerbahçe turdan emin

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçeceklerine inanıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren ilk maçın ardından rövanş maçı 5 Ağustos Çarşamba günü...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 15:21
Fenerbahçe turdan emin






Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçeceklerine inanıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren ilk maçın ardından rövanş maçı 5 Ağustos Çarşamba günü Lviv'de oynanacak. Yarın Ukrayna'ya hareket edecek olan sarı-lacivertli ekipte Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürerken, deplasmanda Mehmet Topal'da forma giyemeyecek. Ağrılarına rağmen ilk maçta takımını yanlız bırakmayan Mehmet Topal, zorlu mücadele için artan ağrıları nedeniyle deplasmana götürülmeyecek. Cezası nediyle ilk maçta forma giyemeyen Şener Özbayraklı ise sağ bekteki yerini alabilecek.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Shakthar deplasmanına şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Caner, Josef, Meireles, Nani, Diego, Sow ve Fernandao


''BU TURU GEÇERSEK PLAY-OFF TURUNA KADAR DAHA HAZIR BİR DURUMA GELİRİZ''

Sarı-Lacivertli oyuncular her geçen gün daha iyi bir duruma geldiklerini belirterek turu geçeceklerine inandıklarını söylediler. Shakthar'ı eleyebileceklerini belirten Fenerbahçeli futbolcular bir sonraki Play-Off aşamasında daha güçlü rakip çıkacak olmasını da dert etmiyor. Sarı-acivertliler Play-Off turuna kadar önlerinde zaman bulunduğunu ve daha hazır duruma gelip gerçekçi bir kimliğe bürünmek için vakitin yeterli olduğunu belirttiler.

Caner Erkin, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'ten daha kaliteli bir takım olduğunu söyledi.

Shakhtar ile oynanacak rövanş maçı öncesinde FB TV'ye açıklamalar yapan Caner Erkin,"Baktığınızda hızlı oynayan oyuncuları var. Bence en önemli özellikleri de bu. Çok çabuk oynuyorlar ve çok çabuk hücuma çıkıyorlar. Biz tabii ki bunların hepsini engelleyemeyiz ama 3 kere çıkacaklarsa, bunu 1'e indirirsek bizim için de tehlike azalır. Tabii ki bizim de çok hızlı hücuma çıkmamız lazım. Bizim de çok etkili oyuncularımız var; defansta, önde, orta sahada. Biz onlardan aşağıda kalır bir takım değiliz, bence daha da kaliteli bir takımız. İnşallah, elimizden gelen her şeyi yapıp turu alırız diye düşünüyorum" dedi.

Takımın yeni olmasına rağmen futbolun dilinin 'Bir' olduğunu söyleyen Caner Erkin, "Tabii geçen seneden baktığımızda; şu anda ilk on bire bakıyoruz gerçekten çok fark var geçen seneki oyunculardan. Tabii hoca da yeni. Hoca bizi, biz de hocayı tanımaya çalışıyoruz. Geçen sene veya ondan önceki sene baktığımızda, ben örneğin sola koştuğumda veya farklı bir oyuncu, nereye pas atacağımızı biliyorduk. Ama şu anda birazcık bir birimizi tanıma aşamasındayız. Ama bence futbolun dili bir. Farklı dille konuşan arkadaşlarımız var, bu da çok önemli değil. Sonuçta futbol birdir benim için. Akıllı olan ve kaliteli olan her zaman kazanır" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.