Fenerbahçe Ülker - Barcelona Maçının Ardından

 HAKAN TARHAN - İSTANBUL / Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, bu tarz yüksek seviyede oynanan maçların sonucunu küçük detayların belirlediğini ve TOP16'ya kalmak için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini...

07 Kasım 2014 Cuma 00:30
Fenerbahçe Ülker - Barcelona Maçının Ardından






 HAKAN TARHAN - İSTANBUL /

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, bu tarz yüksek seviyede oynanan maçların sonucunu küçük detayların belirlediğini ve TOP16'ya kalmak için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe Ülker'in Barcelona'ya 78-80 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak karşılaşmayı değerlendiren Obradovic, "Çok zor bir maç bekliyorduk. Bu maça çok iyi hazırlanmaya çalıştık ve oyunun birçok anında iyi basketbol oynadık. Barcelona ofansif olarak çok fazla iyi opsiyonları olan bir takım ve bu kozlarını kullandılar. Böyle bir takıma karşı 40 dakika boyunca iyi savunma yapmak kolay değil. Ama genel olarak oyuna baktığımda oyuncularımın performanslarından dolayı memnunum. Hayatımızı, bugün olduğu gibi tek bir atış belirleyebiliyor. Çok basit istatistiksel hatalar var. Rakibimizden fazla faul atışı kaçırdık mesela. Bunların dışında her şeyin iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu tarz yüksek seviyede oynanan maçların sonucunu küçük detaylar belirliyor. Şu anda çalıştığımız gibi aynı tempoda çalışmaya devam etmemiz gerekiyor ki, Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasına girelim. Taraftarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum. Barcelona takımını da galibiyetten ötürü tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Zeljko Obradovic, Ricky Hickman ile ilgili sorulan soruya, "Elbette herkesin tepki göstermeye hakkı var. Ancak Ricky Hickman antrenmanlarda çok fazla efor sarf ediyor ve çok iyi çalışıyor. Bir oyuncu için en önemli şey taraftarları tarafından desteklenmektir" şeklinde cevap verdi.

Obradovic sözlerini "Panathinaikos maçından sonraki tabloya bakarsak çok daha iyi durumdaydık ve amacımız da buydu. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor" diyerek noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.