Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

 İSTANBUL / Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Turkish Airlines Euroleague Play-off serisinde karşılaştığı Maccabi Electra Tel Aviv'i 3-0'la eleyen Fenerbahçe...

20 Nisan 2015 Pazartesi 23:51
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic:






 İSTANBUL /

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Turkish Airlines Euroleague Play-off serisinde karşılaştığı Maccabi Electra Tel Aviv'i 3-0'la eleyen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe TV mikrofonlarına konuştu.

Bu başarıdan dolayı oyuncularını tebrik eden Obradovic, "Öncelikle oyuncularımı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Hedefimiz burada olmaktı. Euroleague serisi boyunca maç maç çalışarak buralara geldiler. Maccabi'nin kendi sahasında maç kazanmak zordur. Bugün de sonuna kadar mücadele ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onların önemini sezon boyu vurguladım. Bize güç veriyorlar. Biliyorum ki Madrid'e de gelecekler bizi desteklemeye. Bundan sonra Final Four'da da en iyisini yapmak için çalışmalara başlayacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.