Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başlattığını duyurdu.

12 Aralık 2017 Salı 17:04
Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası






İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başlattığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, üniversitenin 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci kabul ederek öğretime başlayacağı hatırlatıldı.

Birinci öğretim döneminde bin 200 öğrencinin üniversitede öğretim göreceği ve her sene aynı sayıda öğrencinin okula katılacağının belirtildiği açıklamada, 4. sene sonunda 4 bin 800 öğrenciye ulaşılacağı aktarıldı.

Fenerbahçe Üniversitesinin yeni kurulması sebebiyle kulüp üyeleri ile taraftarların yapacağı bağışların hayati önem taşıdığı ve tahmini 34 milyon lira harcanmasının öngörüldüğü kaydedildi.

Asgari bin lira bağışları ile destek verenlerin isimlerine, kulübün resmi internet sitesinde oluşturulacak şükran köşesinde yer verileceği ve yapılacak bağışların tamamının Fenerbahçe Üniversitesinin harcamalarına kullanılacağı bildirildi.

Açıklamada, "Türk milli eğitimine, üniversite çağındaki vatansever öğrencilere ve güzide Fenerbahçe Üniversitesine yapacağınız bağışlar için şimdiden teşekkür ederiz." ifadesine yer verildi.

Muhabir: Süha Gür

Son Güncelleme: 12.12.2017 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.