Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş Euroleague sınavındalar.

  Fenerbahçe deplasmanda CSKA Moskova’ya konuk olurken ,Darüşşafaka Doğuş evinde İsrail’in Maccabi FOX ekibini konuk edecek.

23 Aralık 2016 Cuma 06:04
Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş  Euroleague sınavındalar.






Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş Euroleague sınavındalar.

   Fenerbahçe deplasmanda CSKA Moskova’ya konuk olurken ,Darüşşafaka Doğuş evinde İsrail’in Maccabi FOX ekibini konuk edecek.
   Fenerbahçe-CSKA Moskova maçının başlama saati TSİ 20.00.Karşılaşmayı LİG TV2 naklen yayınlayacak.
   Darüşşafaka Doğuş-Maccabi FOX maçının başlama saati TSİ 20.45.Karşılaşmayı LİG TV3 naklen yayınlayacak.
   THY Avrupa Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe ,geçtiğimiz sezon finalde hakem hatalarının etkisiyle kaybettiği CSKA Moskova ile oynayacak.Son iki haftada deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos Superfoods ve evinde Darüşşafaka Doğuş karşısında kaybeden sarılacivertliler ligde 13 haftada 8 galibiyet aldılar.Ligde 12 galibiyetle zirvede bulunan CSKA Moskova,tek yenilgisini Darüşşafaka Doğuş deplasmanında aldı.Daha önce CSKA Moskova ile 10 kez karşılaşan Fenerbahçe bu maçlardan sadece 3’ünü kazanabildi.7‘sinde sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
   Darüşşafaka Doğuş THY Avrupa Ligi’nde üst üste yaşadığı 4 yenilginin ardından son 2 karşılaşmada İspanyol ekibi Real Madrid ve Fenerbahçe’yi mağlup etti.Geriye kalan maçlarda 7 galibiyet,6 mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip Avrupa Ligi’nde 7. sırada yer alıyor.Son 4 maçında rakiplerine üstünlük kuramayan Maccabi FOX ise 5 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 11.sırada yer alıyor.
   
 
Son Güncelleme: 23.12.2016 06:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.