Fenerbahçe'ye PFDK'dan kötü haber

 Spor Toto Süper Lig 23. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Fernandao’nun cezası belli oldu.

28 Şubat 2018 Çarşamba 16:19
Fenerbahçe'ye PFDK'dan kötü haber






Fenerbahçe'ye PFDK'dan kötü haber

   Spor Toto Süper Lig 23. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Fernandao’nun cezası belli oldu. PFKD, Brezilyalı futbolcuya 2 maçtan men ve 13 bin TL para cezası verdi.

İşte TFF’den yapılan açıklama;

“Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 28.02.2018 tarih ve 55 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA’nın, 25.02.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. – BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Karar verilmiştir.

PFDK Başkanı

Av. E. Polat YILMAZ”

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeFernandao
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.