Fenerbahçe'yi bu yıl Borajet Havayolları uçuracak

Fenerbahçe Borajet Havayolları ile anlaştı. Sarı lacivertli kulübün resmi havayolları sponsoru Borajet oldu. Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın, UEFA organizasyonlarında giyeceği formalarda Borajet Havayolları reklamı yer alacak...

23 Temmuz 2016 Cumartesi 13:20
Fenerbahçe'yi bu yıl Borajet Havayolları uçuracak






Fenerbahçe'yi Borajet Havayolları uçuracak!
Fenerbahçe Kulübü Futbol A Takımı , Borajet Havayolları ile sponsorluk anlaşması yaptı. Fenerbahçe Spor kulübün'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Avrupa'da oynayacağı karşılaşmalarda forma göğüs sponsoru olan Borajet Havayolları'nın, tüm branşlarda kulübün resmi hava yolu taşıyıcısı olduğu bildirildi.
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Monaco ile 27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da yapacağı maça, Borajet logolu forma ile çıkacağı kaydedildi.
Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol da anlaşmayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Spora verdiğimiz desteği bu aşamaya taşımaktan ve Fenerbahçe gibi büyük bir camia ile yaptığımız bu iş birliğinden büyük mutluluk duyuyorum. Yeni nesil uçaklarımız ve yüksek kaliteye öncelik veren hizmetimiz ile takımlarımızı güvenli, konforlu ve mutlu bir şekilde deplasmanlara uçuracağız." ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 23.07.2016 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.