Fenerbahçe yönetimi sarı lacivertli taraftarlara teşekkür ettiler

  İSTANBUL- Dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanan Galatasaray karşılaşmasında takımlarını destekleyen sarı lacivertli taraftarlar için Fenerbahçe yönetimi internetten teşekkür bildirisi yayımladı. Fenerbahçe yönetiminin...

09 Mart 2015 Pazartesi 18:04
Fenerbahçe yönetimi sarı lacivertli taraftarlara teşekkür ettiler






 

İSTANBUL-

Dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanan Galatasaray karşılaşmasında takımlarını destekleyen sarı lacivertli taraftarlar için Fenerbahçe yönetimi internetten teşekkür bildirisi yayımladı.

Fenerbahçe yönetiminin teşekkür bildirisi şu şekilde:

"Dün akşam stadımızda oynanan Galatasaray karşılaşmasından saatler önce tribünleri hınca hınç dolduran, Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a, Trabzon'dan Antalya'ya, Balıkesir'den Mersin'e, Muğla'dan Gaziantep'e yurdumuzun dört bir yanının yanı sıra yavru vatan KKTC'den,Amerika'nın, Avrupa'nın ve dünyanın bir çok noktasından bu maçı izlemeye gelen derneklerimiz ve şubelerimizdeki taraftarlarımıza, "Hep Destek, Tam Destek" sloganıyla maçın her anında futbolcularımıza sahip çıkarak, bir derbi maçında nasıl davranılması gerektiğini herkese gösteren ve karşılaşmanın hiçbir noktasında, müsabakadaki tartışmalı hakem kararlarına karşın, 90 dakika boyunca sporun ruhuna aykırı hareket etmeyerek yalnızca takımımıza destek olan, maçı tribünde yaşayan taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bununla birlikte, tribünde yerini alamayan ancak kalbi televizyon, radyo ve sosyal medya başında Fenerbahçe için çarpan, Tüm taraftarlarımıza selam olsun!"

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.