Fenerbahçe yönetimi taraftar ve sporcularla buluştu

Son Dakika Fenerbahçe; Fenerbahçe Kulübü, yönetici ve sporcuları 1 milyon üye projesi kapsamında buluştu.

30 Nisan 2016 Cumartesi 02:25
Fenerbahçe yönetimi taraftar ve sporcularla buluştu






Fenerbahçe yönetimi taraftar ve sporcularla buluştu

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, sporcular ve yeni kongre üyeleri, Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya başkan Aziz Yıldırım, başkanvekili Mithat Yenigün, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlardan Murat Özaydınlı, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Tahir Sarıoğlu, yönetim kurulu üyelerinden Selim Kosif, genel koordinatör Tamer Yelkovan ve Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, futbol ve erkek basketbol takımları oyuncuları, idari ve teknik kadroları ve kulübümüze Nisan ayında üye olan 800'ün üzerinde yeni kongre üyesi katıldı.

FENERBAHÇE HABERLERİ
Organizasyonda açılış konuşmasını yapan Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur, Fenerbahçe'nin çok büyük ve güçlü bir aile olduğuna vurgu yaptı ve üye olanların birer referansla bu camiayı daha da büyüteceğine inandığını belirtti. Daha sonra yeni üyelere konuşma yapan teknik direktör Vitor Pereira, kaptanı Volkan Demirel ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ve kaptanı Melih Mahmutoğlu, Sarı-lacivertli camianın daha da büyüyeceğini ifade ettiler.

ZELJKO OBRADOVIC “FENERBAHÇE AİLESİNİN BİR PARÇASI OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Başantrenör Obradovic, Final Four’da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına söz verdi.

Sözlerine “Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum” diyerek başlayan Obradovic, “Bu kulübün taraftar topluluğu, taraftar sayısı her seferinde beni şaşırtıyor. Bu kulübün inanılmaz bir taraftarı var. Bu fırsattan istifade edip Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum; bizi buraya getirip Fenerbahçe’nin bir parçası yaptığı için. Önümüzde bizi bekleyen çok önemli hedefler var. Türkiye Ligi bizi bekliyor ve ondan da önemlisi Avrupa’da oynayacağımız Final Four karşılaşmaları bizi bekliyor. Fenerbahçe ailesinin önünde sizlere söz veriyorum; Final Four’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve son saniyeye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Son Dakika Fenerbahçe
Futbol takımına da başarılar dileyen Obradovic, Tabii ki aynı zamanda yanımda bulunan değerli meslektaşıma ve futbol takımımıza da bol şans diliyorum. Onlar da takım halinde buradalar. Onlarında önünde çok önemli kupalar ve hedefler var; Türkiye Kupası var, Türkiye Ligi var. Umarım her şey onlar için de güzel olur” diyerek sözlerini tamamladı.

VİTOR PEREİRA BU KULÜBÜN BİR PARÇASI OLMAK BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ONUR

Teknik Direktörü Pereira, Fenerbahçe’nin coşkularla ve tutkularla yaşayan bir kulüp olduğunu belirterek, bu kulübün bir parçası olduğu için onur duyduğunu söyledi.

Pereira, yaptığı konuşmada, Burada olmak, bu büyük ailenin, büyük kulübün bir parçası olmak benim için çok büyük bir onur. Bu kulüpte yüksek düzeyde zorunluluklarınız var ve biz bunun farkındayız. Bu kulüp sizden hep en iyisini istiyor. Hep elinizden gelenin en iyisini yapmanızı bekliyor. Coşkularla, tutkularla yaşayan bir kulüp. Gerek hocalardan gerek oyunculardan hep en iyisi bekleniyor ve biz de bu bilinçle yolumuza devam ediyoruz. Hem Türkiye Kupası’nda hem ligde sonuna kadar her şeyi yapacağız. O iki kupayı da bu kulübe kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başkanımıza, taraftarlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum bize burada çalışma ve bu kulübün bir parçası olarak hissetme fırsatı verdikleri için” ifadelerini kullandı.

Erkek basketbol takımına da başarılar dileyen Pereira, “Basketbol takımımıza ve aynı zamanda tüm branşlardaki takımlarımıza bütün iyi dileklerimi iletmek istiyorum. Umarım sonuna kadar mücadelelerini en başarılı şekilde sürdürürler. Umarım sezon sonu başarılarımızı büyük bir kutlamayla keyfini çıkarırız. Bu kulübü hissediyoruz, bu kulüpte olmaktan, Fenerbahçemizde olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

MELİH MAHMUTOĞLU HEDEF 1 MİLYON ÜYE PROJESİNİN İÇİNDE OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe Kulübü'nün projesi Hedef 1 Milyon Üye’nin içinde oldukları için çok mutlu olduklarını ifade etti. FB Haberleri

Kendilerini Fenerbahçe ailesinin bir parçası yaptığı için Başkan Aziz Yıldırım’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Melih, Çok mutluyuz. Gurur verici, onur verici bir şey. Böyle büyük bir kulübün, büyük bir camianın ve bu kadar önemli bir projenin; Hedef 1 Milyon Üye projesinin içinde olduğumuz için çok mutluyuz. O yüzden Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a teşekkür ediyoruz. Türkiye Ligi çok önemli ve Final Four var. Çok da iyi hazırlanıyoruz ve iyi durumdayız. Sonuna kadar savaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Fenerbahçe Kulübü her zaman şampiyonlukları hak ediyordur. Biz de bunun bilincindeyiz ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

Futbol takımına da başarılar dileyen Melih, Onların da şampiyon olacağına inanıyoruz. Önlerinde zor maçlar var ama bunu her zaman başardılar, gösterdiler. Bu sene yine göstereceklerine inanıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

VOLKAN DEMİREL HER GEÇEN GÜN SİZLERİN SAYESİNDE DAHA DA BÜYÜYEN BİR AİLE OLUYORUZ

Futbol takımı kaptanı Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin, yeni üyeleri sayesinde her geçen gün daha da büyüyen bir aile olduğunu söyledi. “Bu kadar büyük bir camianın içinde olduğum için mutluluk duyuyorum, gurur duyuyorum” diyerek sözlerine başlayan Volkan, “Her geçen gün sizlerin sayesinde daha da büyüyen bir aile oluyoruz. Ben buradan Basketbol Takımımızı tebrik diyorum. Final Four’da da şampiyon olacaklarına eminim. İnşallah o kupayı İstanbul’a getirecekler. Bize gelince ben ‘şampiyon olacağız’ diyorum. Hepimiz buna inanalım. Hem Euroleague kupası, hem şampiyonluk kupası hem Türkiye Ligi Basketbol hem de Türkiye Kupası’nı alarak hep beraber bu büyük aileyi mutlu edelim” dedi.




 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.