Fenerbahçe Zenit karşısında

 Fenerbahçe evinde 1-0 yendiği Zenit ile rövanş maçına çıkıyor.

21 Şubat 2019 Perşembe 07:46
Fenerbahçe Zenit karşısında






Fenerbahçe Zenit karşısında

   Fenerbahçe evinde 1-0 yendiği Zenit ile rövanş maçına çıkıyor.Süper Lig'de kötü bir sezon geçirmesine rağmen UEF Avrupa Ligi'nde yoluna devam Fenerbahçe'de gözler Zenit maçına çevrildi. İlk maçta Rus ekibini 1-0 mağlup eden Fenerbahçe bu kez deplasmanda avantajlı skoru kullanıp turu geçmek istiyor.Saint Petersburg şehriyle aynı ismi taşıyan statta saat 20.55’te başlayacak karşılaşmayı İngiltere’den hakem Michael Oliver yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayımlanacak. 

  Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. Sarı-lacivertliler, deplasmanda gol bulması durumunda tek farklı yenilgilerde bile turu geçecek. Maçta normal süre Zenit’in 1-0 üstünlüğüyle sona ererse karşılaşma uzatmalara gidecek.Fenerbahçe’de UEFA listesinde bulunan isimler arasında tek eksik futbolcu var. Sarı-lacivertlilerde, ilk maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Mauricio Isla, rövanşta forma giyemeyecek.

  Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Zenit ile oynayacağı maçın hazırlıklarını karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Saint Petersburg Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik DirektörErsun Yanal yönetiminde 19.30’da başlayan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

   Bu antrenmanla UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında deplasmanda Rusya ekibi Zenit ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

(Fenerbahçe)

Son Güncelleme: 21.02.2019 07:54
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeZenit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.