Fenerbahçe,Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

 Fenerbahçe, Süper Lig’in 5. haftasında 17 Eylül Pazar günü saat 20.00’da Aytemiz Alanyaspor ile Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde  yaptığı antrenmanla başladı.

12 Eylül 2017 Salı 10:27
Fenerbahçe,Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı






Fenerbahçe,Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

   Fenerbahçe, Süper Lig’in 5. haftasında 17 Eylül Pazar günü saat 20.00’da Aytemiz Alanyaspor ile Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde  yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.  

   Medipol Başakşehir maçının on birinde başlayan sarılacivertliler rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı 2 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Alper Potuk çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken; Robin van Persie’nin tedavisine devam edildi.  

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.