Fenerbahçe,Beşiktaş 341. kez karşı karşıya geliyorlar  

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’de 13.hafta maçında Beşiktaş’ı konuk ediyor.

03 Aralık 2016 Cumartesi 08:35
Fenerbahçe,Beşiktaş 341. kez karşı karşıya geliyorlar  






  Fenerbahçe,Beşiktaş 341.kez karşı karşıya geliyorlar  
  

      Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’de 13.hafta maçında Beşiktaş’ı konuk ediyor.Bu akşam saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek.Yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.Maçın dördüncü hakemi Tolga Özkalfa.
   Lig sıralamasını etkileyecek karşılaşmada gülen taraf kendisine avantaj elde edecek.Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında 4 puan fark var.Fenerbahçe kazanırsa puan farkı 1’e inecek,Beşiktaş’ın kazanması durumunda aradaki puan farkı 7’ye çıkacak.
   Fenerbahçe’den geçtiğimiz transfer döneminde Beşiktaş’a geçen başarılı sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül için de bu akşam bir ilk olacak.Yıllardır formasını giydiği taraftarlarının gözdesi olduğu Fenerbahçe seyircisi karşısına Beşiktaş forması ile çıkacak.

   Lig’de Fenerbahçe bundan önce oynadığı 12 maçta 7 galibiyet,3 beraberlik ,2 mağlubiyet alarak 24 puanla 3.cü sırada bulunuyor.Beşiktaş oynadığı 12 maçta 8 galibiyetve 4 beraberlikle 28 puanla 2.ci sırada yer alıyor.
   Fenerbahçe ve Beşiktaş 341.ci kez karşı karşıya geliyorlar.Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 129,Beşiktaş 123 kez galip geldiler.88 karşılaşma berabere bitti.Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 468 gol atarken Beşiktaş 429 gol kaydetti.
İŞTE MUHTEMEL İLK 11’LER
FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk, Moussa Sow, Volkan , Robin van Persie
BEŞİKTAŞ: Fabri, Andreas Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar
 

Son Güncelleme: 03.12.2016 20:26
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.