Fenerbahçe'de durmak yok

 Uğur Demirkırdı-Mustafa Akın, Düzce- Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde bulunan Fenerbahçe, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Belindeki ağrıları nedeniyle kontrol amaçlı MR çektirmek üzere İstanbul'a giden...

03 Temmuz 2015 Cuma 11:40
Fenerbahçe'de durmak yok






 Uğur Demirkırdı-Mustafa Akın, Düzce-

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde bulunan Fenerbahçe, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Belindeki ağrıları nedeniyle kontrol amaçlı MR çektirmek üzere İstanbul'a giden Emenike antrenmanda yer almazken, dünkü çalışmada yer almayan Caner Erkin ise bugünkü sabah idmanında takımla birlikte çalıştı.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Hasan Ali ile genç oyuncular Savaş Polat ile Yasir Subaşı tesislerde tedavi oldu ve özel program doğrultusunda çalıştı.

YENİ TRANSFERLER GELİYOR

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Paolo Fabiano ile Abdulaye Ba yarın saat 21.30'da İstanbul'a gelecek. Kaleci Fabiano'nun Sao Paolo'dan, Ba'nın ise Lizbon'dan Atatürk Havalimanı'na geleceği, iki futbolcunun Pazar sabahı LİV Hospital'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüp tesislerinde resmi sözleşmeye imza atacakları belirtildi. Yeni transferler akşam saatlerinde ise Topuk Yaylası'na gidip takıma katılacaklar.

NANİ PAZAR GÜNÜ GELİYOR

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Portekizli yıldız Nani'nin de Pazar günü akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği, sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

ALVES KAMPA KATILIYOR

Milli takıma gittiği için izinli olan Bruno Alves yarın İstanbul'a dönecek. Bruno Alves de sağlık kontrolünden geçtikten sonra kampa katılacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.