FENERBAHÇE'DE KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

  İSTANBUL- Fenerbahçe, deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:14
FENERBAHÇE'DE KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI






 

İSTANBUL-

Fenerbahçe, deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00'te başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe'de Pierre Webo takımdan ayrı çalıştı.S akatlıkları devam eden Serder Kesimal ve Hakan Cinemre çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.


Bu antrenmanla Erciyesspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı laciverliler, saat 16.00'de özel bir uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

20 KİŞİLİK KAYSERİ KADROSU

Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Diego Ribas, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Egemen Korkmaz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Mehmet Topuz, Pierre Webo ve Bekir İrtegün.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.