Fenerbahçe'de Kayserispor maçının hazırlıkları başladı

 İSTANBUL / Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında 27 Ocak Salı günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör...

25 Ocak 2015 Pazar 15:53
Fenerbahçe'de Kayserispor maçının hazırlıkları başladı






 İSTANBUL /

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında 27 Ocak Salı günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman üst sahada gerçekleşti ve 1 saat 15 dakika sürdü. Dünkü Kasımpaşa maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncuları ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maçla noktalandı.

DİRK KUYT'IN DURUMU


Sabah saatlerinde tesislere gelen ve sağ bacak alt kısmında ağrı hissettiğini kulüp doktoruna bildiren Dirk Kuyt'ın, yapılan muayene ve tetkiklerinde kas zarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildiği öğrenildi.

Ayrıca tedavilerine devam edilen Emre Belözoğlu ve Raul Meireles ile ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Senegalli oyuncu Moussa Sow antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.