Fenerbahçe'den jet yanıt geldi

Galatasaray'ın düzenlediği basın toplantısının ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif sosyal medya üzerinden Galatasaray'a sert yanıt verdi.

01 Aralık 2015 Salı 17:16
Fenerbahçe'den jet yanıt geldi






 Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile oynanan kadın basketbol maçı için federasyonun 'hükmen mağlubiyet' kararı vermesinin ardından düzenlediği basın toplantısına sarı-lacivertlilerden ilk tepki geldi.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in TBF Başkanı Harun Erdenay'a yaptığı sert açıklamaların sonrasında, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Twitter hesabından, "Tüm uyarılarımızı dinleme, bildiğini yap, sonra federasyonu suçla. Çok yazık ezeli rakibimizin bu kadar beceriksizce yönetilmesi" şeklinde bir mesaj gönderdi.

Kosif kısa süre sonra bu tweetini silerken, sözlerini "Sen kural hatası yap, sonra federasyonu suçla" şeklinde güncelledi.
Son Güncelleme: 01.12.2015 17:18
Anahtar Kelimeler:
SporFenerbahçeYanıt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.