Fenerbahçeli Futbolcu Bekir İrtegün: Çok İyi Oynamadık, Buna Rağmen Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık

İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin defans oyuncusu Bekir İrtegün, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, galibiyeti bugün yeni yaşına giren sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’a armağan...

02 Kasım 2014 Pazar 21:48
Fenerbahçeli Futbolcu Bekir İrtegün: Çok İyi Oynamadık, Buna Rağmen Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık






İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin defans oyuncusu Bekir İrtegün, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, galibiyeti bugün yeni yaşına giren sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’a armağan ettiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bekir İrtegün, "Çok iyi oynamadık, buna rağmen çok önemli bir galibiyet aldık. 2 haftadır zamanımızın çoğunu Samandıra’da geçiriyoruz. Bu emeğe karşılık çok iyi oynamasak da, bu skora ihtiyaç vardı. 2 haftadır iyi çalışıyoruz. Bu maç çok farklı bir maçtı. Deplasmanda oynuyoruz ve son derbi maçımızdı. Türk futbolu, ülke, futbolcular, hakemler, herkes gergin. Maçın da gergin geçmesi çok normal. Beşiktaş niye bu kadar gerildi anlamadım. Sonuçta galip geldik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İstediğimizi aldığımız maç oldu. Başkanımızın doğum günüydü, galibiyeti ona armağan ediyorum" diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.