Fenerbahçeli Futbolcu Emenıke: Takımım Adına Harika Bir Gece Oldu

İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, Beşiktaş karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve takım adına harika bir gece olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti maçın...

02 Kasım 2014 Pazar 22:09
Fenerbahçeli Futbolcu Emenıke: Takımım Adına Harika Bir Gece Oldu






İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, Beşiktaş karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve takım adına harika bir gece olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Emenike, "Takımım adına harika bir gece oldu. Fenerbahçe'de birlikte oynadığım tüm arkadaşlarımı, teknik heyeti tebrik ediyorum. Bana göstermiş oldukları destek için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Bu akşam iyi bir performans ortaya koyduğunu da ifade eden Nijeryalı golcü, "Tüm hafta boyunca bu maç için hazırlandık. Bireysel olarak da bu maça hazırlandık. Bu maçta sahada olacağıma ve iyi bir performans ortaya koyacağıma inanıyordum. Tanrı'ya şükür benim de attığım golle sahadan üç puanla ayrıldık" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.