Fenerbahçeli İsmail, Galatasaray Şampiyon olsun alkışlarım

Fenerbahçe teknik diretörü İsmail Kartal, yaptığı açıklamada Galatasaray şampiyon olursa alkışlarım dedi.

01 Mart 2015 Pazar 11:29
Fenerbahçeli İsmail, Galatasaray Şampiyon olsun alkışlarım






Fenerbahçeli İsmail, Galatasaray Şampiyon olsun alkışlarım

Süper Lig'in 22 haftasında oynanan Torku Konyaspor ile sahaya çıkan ve beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sonrasında Fenerbahçe teknik diretörü İsmail Kartal, yaptığı açıklamada Galatasaray şampiyon olursa alkışlarım dedi. Fenerbahçe-Torku Konyaspor karşılaşması 1-1'lik beraberlikle liderlik farkını açan Sarı-Lacivertlilerin teknik adamı İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Torku Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası açıklamada bulundu. İsmail Kartal: G.Saray'ı şampiyonlukta alkışlarım. İsmail Kartal'dan bomba açıklamalar: "Konya'da iyi bir performans sergiledik. G.Saray ile aramızdaki puan farkı önemli değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Şampiyon olurlarsa alkışlarım"

Fenerbahçe teknik adamı  İsmail Kartal, dün oynanan Konyaspor maçının ardından şampiyonluk açıklaması yaptı. İsmail Kartal,  Galatasaray'ın şampiyon olması halinde alkışlayacağını söyleyerek geçtiğimi yıllarda yaşanan ''alkışlamam'' tartışmasına karşı görüşünü dile getirdi. İşte İsmail Kartal'ın beraberlik sonrası açıklamaları....

Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin başarılı teknik adamı İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.Kartal,"Bugün bazı cezalı ve sakat oyuncularımıza rağmen sahaya çıkan oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. İyi bir mücadele ve performans ortaya koydu. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kartal, oyunun büyük bölümünde üstünlüğünü ele aldıklarını, iyi pozisyonlar bulduklarını ve ürettiklerini vurgulayarak, "Sonuçta 1-1 berabere kaldık. Bugün bazı cezalı ve sakat oyuncularımıza rağmen sahaya çıkan oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. İyi bir mücadele ve performans ortaya koydu. Onları tebrik ediyorum. Sonuçta olmadı. Birkaç haftadır takımın oyunundan ve fizik olarak performansından memnunum. Ancak sonuçta kazanamıyoruz. Bir şanssızlığımız var. Bunu da en yakın ve kısa zamanda kırmak istiyoruz. Bu maç geride kaldı. Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray derbisi var. En iyi şekilde ona hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz"diye ifade etti.

ŞAMPİYON ALKIŞLANIR!
 

Bir gazetecinin Kartal'a "Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman alkışlayacağı yönünde açıklama yaptı. Galatasaray şampiyon olduğu takdirde siz alkışlar mısınız Ayrıca Galatasaray maçı için ne düşünüyorsunu ?" sorusu üzerine Sarı-Lacivertli teknik adam,"Hamza hoca benim meslektaşım. Başarılı olursa, Galatasaray takımı şampiyon olursa alkışlarım. Sonuçta hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Hepimiz dost ve arkadaşız. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük camialar. Galatasaray maçı için de 4 puan fark 3 puanlık sistemde çok önemli bir şey değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Biz ilk yarıda 4 puan geriye düşmüştük ancak sonuçta ilk devreyi lider bitirdik. İyi oynuyoruz ve mücadele ediyoruz. Sadece birkaç haftadır maç kazanamadık. İnşallah bunu da en yakın zamanda kıracağız"diye cevap verdi.
Son Güncelleme: 01.03.2015 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.