Fenerbahçeli taraftarlar Beyaz TV'yi bastı

Beyaz TV'de yayınlanan programdaki sözleri sebebiyle Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe taraftarını kızdırdı..

18 Ekim 2016 Salı 06:21
Fenerbahçeli taraftarlar Beyaz TV'yi bastı






Beyaz TV'de yayınlanan programdaki sözleri sebebiyle Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe taraftarını kızdırdı..
Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından, bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri, sarı-lacivetli taraftarları kızdırdı.

Sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup Fenerbahçe taraftarı, Kütahyalı'yı protesto amacıyla Mecidiyeköy'de bir araya geldi.
Buradan kanalın Fulya'daki binasının önüne yürümeye başlayan grup, programın yayın saati olan saat 23.00'da protesto gösterisine başladı. Ellerindeki meşaleleri yakan grup üyeleri, fişek patlatıp, Kütahyalı aleyhinde sloganlar atmaya başladı. Polisin binaya yaklaşmalarına izin vermediği grup üyeleri, bir süre daha slogan attıktan sonra dağıldı. Taraftar grubunun ayrılmasının ardından, polis ekipleri kanal binası önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.