Fenerbahçe’nin Shakhtar Kadrosu Belli Oldu

eknik direktör Pereira’nın, Shakhtar Donetsk karşısında, kalede Volkan Demirel’e görev verecek. Sağ bekte Gökhan Gönül, savunmanın ortasında ise Bruno Alves ile Simon Kjaer’in oynaması bekleniyor.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:35
Fenerbahçe’nin Shakhtar Kadrosu Belli Oldu






 

Fenerbahçe’nin Shakhtar Kadrosu Belli Oldu

Teknik direktör Pereira’nın, Shakhtar Donetsk karşısında, kalede Volkan Demirel’e görev verecek. Sağ bekte Gökhan Gönül, savunmanın ortasında ise Bruno Alves ile Simon Kjaer’in oynaması bekleniyor. Son hazırlık maçlarında defansif yönü Caner Erkin’e göre daha fazla olan Hasan Ali Kaldırım’a şans veren Pereira, bu pozisyonda iki oyuncudan birine şans tanıyacak.

Orta sahada savunmanın hemen önünde Mehmet Topal ile Josef de Souza formaya daha yakın gözüküyor. Sağ kanatta Luis Nani’nin formasına kesin gözüyle bakılırken, sol tarafta hazırlık maçlarının golcü ismi Moussa Sow’un görev alması bekleniyor. Pereira’nın forvet arkasında Diego Ribas’a, ileri uçta ise Jose Fernandao’ya forma vereceği öğrenildi.

Takımla birkaç gündür antrenmanlara çıkan Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie’nin tam hazır olmadığı gerekçesiyle ilk 11’de forma şansı bulması zor görünürken, teknik direktör Pereira’nın golcü futbolcuyu sonradan oyuna alması bekleniyor.

Pereira’nın, hazır gördüğü takdirde Van Persie’ye ilk 11’de forma şansı vermesi durumunda ise hazırlık maçlarında iyi performans ortaya koyan Sow, yedek kulübesinde oturmaya yakın isim olarak göze çarpıyor.

Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Caner Erkin (Hasan Ali Kaldırım), Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani, Diego Ribas, Moussa Sow (Robin Van Persie), Jose Fernandao.

(NTV Spor)

Son Güncelleme: 27.07.2015 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.