Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı konuk ediyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında bu akşam saat 19.55’te Spartak Trnava’yı konuk ediyor.

04 Ekim 2018 Perşembe 08:53
Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı konuk ediyor






FenerbahçeSpartak Trnava’yı konuk ediyor

   Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında bu akşam saat TSİ 19.55’te Spartak Trnava’yı konuk ediyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Welz yönetecek.Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

  Avrupa serüvenine Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda başlayan Fenerbahçe, bu turda eşleştiği Portekiz'in Benfica takımına deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın rövanşında evinde 1-1 berabere kalarak elenmiş ve Avrupa Ligi'nde gruplara kalmıştı.


  Sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde Hırvatistan takımı Dinamo Zagreb, Slovakya ekibi Spartak Trnava ve Belçika temsilcisi Anderlecht ile D Grubu’nda eşleşti. Fenerbahçe grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb’e deplasmanda 4-1 mağlup olurken, Spartak Trnava ise Belçika temsilcisi Anderlecht’i evinde 1-0 mağlup etmişti.


   UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez grup aşamasında mücadele edecek olan Slovakya Birinci Futbol Ligi'nin son şampiyonu Spartak Trnava, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Bosna Hersek'ten Zrinjski ve Polonya'dan Legia Varşova'yı elemesine rağmen, Sırbistan'dan Kızılyıldız'ı 3. ön eleme turunda geçemedi. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise Slovenya'dan Ljubljana'yı eleyerek gruplara yükseldi.

Son Güncelleme: 04.10.2018 06:05
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeSpartak Trnava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.