Fenerbahçe'ye İsviçre Federal Mahkemesi'nden Ret

 İSTANBUL / Fenerbahçe Kulübü, 11 Nisan 2014 tarihinde CAS kararına yaptıkları itirazın İsviçre Federal Mahkemesi tarafından reddedildiğini bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle; "Fenerbahçe Spor Kulübü...

23 Ekim 2014 Perşembe 20:45
Fenerbahçe'ye İsviçre Federal Mahkemesi'nden Ret






 İSTANBUL /

Fenerbahçe Kulübü, 11 Nisan 2014 tarihinde CAS kararına yaptıkları itirazın İsviçre Federal Mahkemesi tarafından reddedildiğini bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle;


"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 11 Nisan 2014 tarihinde CAS kararına karşı yapmış olduğumuz itiraz; İsviçre Federal Mahkemesi'nin 16/10/2014 tarihli kararı ile reddedilmiş olup iş bu karar tarafımıza 23/10/2014 tarihinde tebliğ edilmiştir.

İsviçre Federal Mahkemesi'nin kararla ilgili yapacağı açıklamalara karşı ayrıntılı bir değerlendirmeyi kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirmekle birlikte;

Türkiye'de hala tartışılan bir döneme ait hukuk dışı yargılama ve kararlarına dayanılarak alınmış bu kararlara karşı, kulübümüzün, yeniden yargılama sürecinin sona ermesini müteakiben her türlü ceza-i ve tazminat haklarını kullanmak yolundaki kararlılığını ve bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğini tüm kamuoyuna deklare ederiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.