Fenerbahçe’ye Türkiye Kupası'nda Büyük Şok

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’a 3-0 yenilen sarılacivertliler kuadan elendiler.Finalde Galatasaray’ın rakibi Bursaspor oldu.

21 Mayıs 2015 Perşembe 22:40
Fenerbahçe’ye Türkiye Kupası'nda Büyük Şok






 

Fenerbahçe’de Büyük Şok

   Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’a 3-0 yenilen sarılacivertliler kuadan elendiler.Finalde Galatasaray’ın rakibi Bursaspor oldu.        

Tayfun Gökdeniz’in Yazısı

 FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir,Alves, Kadlec, Mehmet Topal, Selçuk, Meireles, Alper, Kuyt, Emenike

BURSASPOR: Harun, Şener, Şamil, Serdar Aziz, Aziz Behich, Ozan Tufan, Belluschi, Volkan Şen, Bakambu, Josue, Fernandao

    İsmail  Kartal'dan defansif kadro

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakasının rövanş maçına defansif bir kadroyla çıktı. Deplasmandan 2-1'lik bir avantaj ile dönen Sarı-Lacivertliler'de kalede Mert görev yaparken geri dörtlüde Gökhan, Alves, Bekir  ve Kadlec forma giydi. Defansın önünde Mehmet Topal, Selçuk Şahin ikilisi oynarken sağda Kuyt, solda Alper, ortada ise Meireles görev yaptı. Fenerbahçe'nin gol umudu ise Emenike oldu.

Tribünler bomboş

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Bursaspor'u ağırladığı maçta tribünler yine boş kaldı. Aynı saatte basketbol play-offlarında Sarı-Lacivertliler evinde Galatasaray'ı ağırlarken bu durum tribünleri iyice etkiledi. Mücadeleyi yaklaşık 10 bin taraftar takip etti.

 500 Bursalı tribünde

Bursaspor taraftarı ilk maçı 2-1 kaybetmelerine rağmen Kadıköy'de takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 500 kadar Bursaspor'lu tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek verdi.

Diego 5 maç sonra yedek

Fenerbahçe'nin kupada ve ligde yaptığı son 5 maçta ilk 11'de yer alan Diego Ribas, Bursaspor mücadelesinde yedek kaldı. Yarı finalin ilk maçında 11'de yer aldıktan sonra, sarı-lacivertli ekibin ligde üst üste çıktığı 4 lig mücadelesinde de kadronun vazgeçilmez ismi olan Brezilyalı futbolcu, kupa rövanşında dinlendirildiği için yedekler arasında tutuldu. 

4 futbolcu riske edilmedi 

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor ile yaptığı karşılaşmaya 4 as oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli takımda hafif sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu’nun yanı sıra kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz ve Caner Erkin Bursaspor maçında riske edilmedi. 4 futbolcu, ligde oynanacak Başakşehir maçı düşünülerek 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmedi.

 

GFB tribüne alınmadı

Fenerbahçe'nin muhalif tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler uzun bir aradan sonra Bursaspor maçında tribündeki yerlerini almak için bilet aldılar. Fakat tribüne alınmayan bu grup protokol tribününün önüne gelerek yönetim aleyhine protestolarda bulundular. Taşkınlık yapmaya başlayan ve protokole doğru su şişesi atmaya başlayan 150 kişilik bu gruba çevik kuvvet polisleri müdahale etti ve grubu dağıttı. Maça girebilen GFB üyeleri ise maçı Migros alttan takip etti.

Son Güncelleme: 21.05.2015 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.