Fenerbahçe'yeTHY Sponsor Oldu

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın 2015-2016 sezonu Forma Sponsoru, aynı zamanda takımın "Resmi Havayolu Taşıyıcısı" olan Türk Hava Yolları oldu.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 21:41
Fenerbahçe'yeTHY Sponsor Oldu






 

Fenerbahçe'ye THY Sponsor Oldu

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın 2015-2016 sezonu Forma Sponsoru, aynı zamanda takımın "Resmi Havayolu Taşıyıcısı" olan Türk Hava Yolları oldu.

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre art arda 5 kez "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi"* seçilen ve dünya genelinde sayıca en fazla enternasyonel destinasyon ve ülkeye uçan havayolu şirketi; Türk Hava Yolları, Türkiye'nin en büyük ve en eski kulüplerinden; Fenerbahçe Spor Kulübü ile forma sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Anlaşma çerçevesinde milli havayolu, uzun yıllardır 'Havayolu Sponsorluğu Kategorisi'nde sponsor olduğu Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2015-2016 sezonunda oynayacağı Avrupa Kupaları maçlarında "Resmi Forma Sponsoru" olacak.

Bu imza neticesinde, yeni sezondaki önemli transferleriyle adından söz ettiren Fenerbahçe Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu Avrupa Kupalarında mücadele edeceği tüm müsabakalarda "Turkish Airlines" logolu formalarla sahada boy gösterecek.

Türk Hava Yolları, anlaşma kapsamında profesyonel futbol takımı dışındaki diğer amatör branşlara da sponsorluk desteği verecek. Avrupa'da 100'den fazla noktaya uçan bayrak taşıyıcı havayolu, bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirliğini daha da güçlendirmeyi hedeflemekte.

Son Güncelleme: 27.07.2015 21:42
Anahtar Kelimeler:
SponsorThyFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.