Fenerbançe'nin UEFA rakibi belli oluyor

Fenerbahçe, Benfica'yı elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi play-off turunda PAOK - Spartak Moskova turunun galibiyle karşı karşıya gelecek..

06 Ağustos 2018 Pazartesi 13:32
Fenerbançe'nin UEFA rakibi belli oluyor







Fenerbançe'nin UEFA rakibi belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu kura çekimi bugün yapılıyor. 3. ön eleme turunda Benfica ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin turu geçmesi durumunda play-off turundaki rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Benfica'yı elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi play-off turunda PAOK - Spartak Moskova turunun galibiyle karşı karşıya gelecek..

UEFA'nın kulüpler arasındaki en üst düzey organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu eşleşmeleri, yapılan kura çekimiyle belli oldu. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin rakibini elemesi durumunda play-off turundaki rakibi de belli oldu.

Turnuvada Rusya ile Ukrayna takımları birbiriyle karşılaşamadığı için Fenerbahçe - Benfica eşleşmesinin galibi, PAOK - Spartak Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi play off turunda ilk maçlar 21-22 Ağustos, rövanş maçları ise 28-29 Ağustos'ta oynanacak. Olası bir eşleşmede ilk maç İstanbul'da olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.