Fernando "Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız”

Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golleri atan Garry Rodrigues ve Fernando Reges, maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

29 Nisan 2018 Pazar 21:32
Fernando "Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız”






Fernando "Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız”

   Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golleri atan Garry Rodrigues ve Fernando Reges, maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de forma giydiği son 14 maçta 10 gole katkıda bulunan Garry Rodrigues mücadele ile ilgili olarak “Ben ve takım için fantastik bir geceydi. Gol attığım ve takımıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. Sahada son dakikaya kadar mücadele eden şampiyon gibi oynayan bir Galatasaray vardı. Tüm takım arkadaşlarıma bu mücadeleden ötürü teşekkür etmek istiyorum” dedi. Wesley Sneijder’den sonra iç sahara Beşiktaş’a gol atan ilk isim Fernando ise “Maça iyi başlama ve erken gol bulmak önemliydi. Tabii hem ben gol attığım için hem de dakika olarak erken geldiği için mutluyum. Şu an üç finalimiz var. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Çok zor üç maç bizi bekliyor. Her çok zor. Kalan maçlarımız Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından farklı olmayacak. Ligin sonunda mutlu sona ulamak istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 29.04.2018 18:51
Anahtar Kelimeler:
Fernando Reges
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.