Fıcac Koşusu'nu 'ofsayt' İsimli At Kazandı

Süleyman CÜZDAN/ ADANA, () - ADANA'da bu yıl 5'incisi düzenlenen FICAC (Dünya Konsoloslar Federasyonu) Koşusu'nu, Hakkı Üçeş'in Ofsayt isimli atı jokeyi Uğur Polat ile kazandı. Adana Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleştirilen, 3 ve yukarı...

30 Eylül 2014 Salı 21:53
Fıcac Koşusu'nu 'ofsayt' İsimli At Kazandı






Süleyman CÜZDAN/ ADANA, () - ADANA'da bu yıl 5'incisi düzenlenen FICAC (Dünya Konsoloslar Federasyonu) Koşusu'nu, Hakkı Üçeş'in Ofsayt isimli atı jokeyi Uğur Polat ile kazandı.
Adana Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleştirilen, 3 ve yukarı yaşlı safkan İngiliz taylarının birincilik mücadelesi verdiği 1300 metre çim pist koşusunu kazanan Ofsayt isimli at, bu birinciliği ile sahibine 106 bin lira ikramiye kazandırdı. Yarışların ardından şeref tribününde yapılan törenle kupayı Adana Valisi Mustafa Büyük, at sahibi adına vekaleten Ergün Çetinkurt'a verdi. Törene, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Dünya Konsoloslar Federasyonu Genel Sekreteri Aykut Eken de katıldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.