Filede serinin ilk galibi Fenerbahçe

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off üçüncülük serisinin ilk maçında Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe, seride 1-0 öne geçti.

11 Nisan 2018 Çarşamba 22:26
Filede serinin ilk galibi Fenerbahçe






İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off üçüncülük serisinin ilk maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı 3-1 yenerek, seride 1-0 öne geçti.

Birinci sette Fenerbahçe, Rahimova'nın etkili ataklarıyla teknik molaya 12-11 önde girdi. Köşelerden atakları ile çok etkili olan sarı-lacivertli ekip, seti 25-20 aldı.

Maçın ikinci setinde Rabadzhieva ile sayılar üreten Galatasaray, teknik molayı 12-9 önde geçmesine rağmen Fenerbahçe, 19-19 beraberliği yakaladı. Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan sette 24-24 beraberliğin ardından Galatasaray, rakibine üstünlük kurmasını bildi ve bu seti 27-25 kazanarak durumu 1-1 yaptı.

Karşılıklı sayılarla başlayan 3. setin teknik molasına Galatasaray 12-9 üstün girdi. Oyunu yine bırakmayan Fenerbahçe 20-20 beraberliği sağlayıp, seti 26-24 ile lehine çevirdi ve 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete etkili servislerle başlayan Fenerbahçe, teknik molaya 12-11 önde girdi. Rakibinin servis hatalarını Eda Dündar ile iyi değerlendiren sarı-lacivertli ekip, seti 25-19, maçı da 3-1 kazandı.

Serinin ikinci maçı, 14 Nisan Cumartesi günü Galatasaray'ın ev sahipliğinde Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Sarı-lacivertli ekip, ikinci karşılaşmayı da kazandığı takdirde sezonu üçüncü sırada tamamlayacak.

Muhabir: Ragıp Tekin

Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.