Flaş Flaş! Aziz Yıldırım, Mayıs 2017'de seçime gidiyor

İddiaya göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 2017 yılının Mayıs ayında seçime gidiyor..

19 Ekim 2016 Çarşamba 06:52
Flaş Flaş! Aziz Yıldırım, Mayıs 2017'de seçime gidiyor






İddiaya göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 2017 yılının Mayıs ayında seçime gidiyor..
Daha önce Yargıtay'ın şike ile ilgili kararını açıklamasının ardından görevi bırakacağını açıklayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay kararını beklemeden 2017 yılının Mayıs ayında seçime gitmeyi planladağı belirtildi. Kulübe yakın kaynaklara göre Başkan Yıldırım bu seçimde de başkanlığa aday olacak.
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Yıldırım bu seçimde de başkan adayı olacak henüz listesini belirlemiş değil, hala kadrosunu oluşturmak için kurmaylarıyla görüşmeler yapıyor.

Fenerbahçe'de son dönemde alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbol hem taraftardan hem de medyadan yönetime gelen eleştirileri artırırken Aziz Yıldırım ve yönetimini de sıkıntıya soktu. Kulüpte önemli gelişme değişikler yaşanabileceği iddiaları duyulmaya başladı.

Kaynak: Takvim

Son Güncelleme: 19.10.2016 06:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.