Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Ağrı’da Buluştu

Asef ULAŞ/AĞRI, () - TÜRK futbolunun ünlü isimleri Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran, Ogün Temizkanoğlu 'Futbol ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor' projesi kapsamında Ağrı’ya...

31 Ekim 2014 Cuma 13:43
Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Ağrı’da Buluştu






Asef ULAŞ/AĞRI, () - TÜRK futbolunun ünlü isimleri Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran, Ogün Temizkanoğlu 'Futbol ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor' projesi kapsamında Ağrı’ya geldi.
Dün karayoluyla Ağrı’ya gelen futbolun ünlüleri, öğle yemeğinden sonra otelde gençlerle bir araya geldi. Ünlü futbolcular büyük bir ilgi ile karşılanırken Tanju Çolak ve beraberindeki eski futbolcular, gençlerin isteklerini dikkatle dinledi. 'Futbolun ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor' projesinden dolayı Ağrı’da bulunmaktan mutlu olduklarını belirten Tanju Çolak, gençler için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Panel sonrası ziyarette bulunan futbolun ustaları Vali Mehmet Tekinarslan'a '04' numaralı forma hediye etti. Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Sırrı Sakık ile birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı dolaşan ünlü futbolcular, yoğun ilgi ile karşılaştı. Futbolun ustaları, daha sonra Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'na geçerek tribünde bulunan izleyicilere futbol topu hediye etti. Vali Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Hasan Şaş (2), Hami Mandıralı ve Tanju Çolak’ın attığı gollerle futbolunun ustaları oynadığı maçtan 6-2 galip ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.