Galatasaray 0-0 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı.

22 Ekim 2017 Pazar 21:33
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe






Galatasaray 0-0 Fenerbahçe

   Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı. Galatasaray da Younes Belhanda 74. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

    Bu sonuçlaGalatasaray puanını 23’e yükseltti. Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Galatasaray’dı. 3. dakikada Belhanda’nın kullandığı köşe atışı sonrası oluşan karambolde Gomis’in dokunamadığı topa Feghouli sert vurdu ancak çizgi üzerindeki Neustadter topu çıkarmayı başardı. 6. dakikada ise konuk ekip etkili geldi ancak Janssen’in şutunda ağlarla buluşan top Hollandalı oyuncunun Serdar Aziz’e faul yapması nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

   Galatasaray 20. dakikada da gole çok yaklaştı. Defansın arkasına atılan pası iyi kontrol eden Gomis, Neto’dan sıyrıldı ve vuruşunu yaptı. Ancak Kameni son anda topu kontrol etti. 21. dakikadaki konuk ekip atağında ise Islan’nın ortasında Valbuena topa dokunamadı.

Hakemin düdükleri ile sık sık kesilen ilk yarıda konuk ekip 40. dakikada gole yaklaştı. Janssen’in Giuliano ile yaptığı verkaç sonucu attığı şut auta gitti. 43’te de Ozan Tufan’ın kaptığı top soncu kontratağa çıkan Fenerbahçe’de Janssen’in şutu auta çıktı ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

   Mücadelenin 73. dakikasında ise Galatasaray 10 kişi kaldı. İlk yarıda sarı kart gören Belhanda, Fenerbahçe ceza sahası içinde Kameni ile girdiği ikili mücadelede hakemi aldattığı gerekçesi ile ikinci sarı kartı gördü ve oyun dışında kaldı. Bu dakikadan itibaren topa daha çok konuk ekip sahip oldu. Ancak karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 tamamlandı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar (Latovlevici 24), Denayer, Feghouli (Ahmet 89), Belhanda, Ndiaye, Tolga, Fernando, Gomis (Eren 80)
FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Ozan (Aatıf), Josef, Giuliano, Dirar, Valbuena (Alper 72), Janssen (Soldado 72)
SARI KARTLAR: Mariano, Belhanda, Denayer, Fernando / Neto, Alper
KIRMIZI KART: Belhanda 73

Son Güncelleme: 22.10.2017 21:58
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.