Galatasaray 1- BB Erzurumspor 0

 Galatasaray evinde BB Erzurumspor'u 1-0 yendi.

28 Eylül 2018 Cuma 22:17
Galatasaray 1- BB Erzurumspor 0






Galatasaray 1- BB Erzurumspor 0

   Galatasaray evinde BB Erzurumspor'u 1-0 yendi.Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta heyecanı Galatasaray Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ile başladı. Galatasaray, zorlandığı maçta konuğunu 1-0'lık skorla mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta heyecanı Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u bir araya getiren karşılaşma ile başladı. Müsabakada ev sahibi ekip Galatasaray, 1-0 kazanarak 15 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak Şampiyonlar Ligi’nde Porto deplasmanı öncesinde moral depoladı

Fatih Terim’in Galatasaray’ın başındaki 300. maçı olan karşılaşmada Aslan’a galibiyeti getiren golü 74’te Maicon kaydetti. Gol öncesinde korneri kullanan isim olan Ömer Bayram, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk maçında asist kaydetmiş oldu. Konuk ekip Dadaşlar ise 2 puanla son sırada kaldı.

GALATASARAY – BB ERZURUMSPOR

STAT: Türk Telekom Stadı

HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 20.00

YAYIN: Bein Sports 1

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Ömer Bayram, Donk, Ndiaye, Rodrigues, Emre, Feghouli, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Acka, Schweclen, Sunu, Lokman, Auremir, İbrahim, Scuk, Munsy, Emrah Başsan, Kone

TEKNİK DİREKTÖR: Adem Çağlayan

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.