Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı

 Galatasaray evinde Kayserispor'u 3-1 yendi.

20 Nisan 2019 Cumartesi 21:39
Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı






Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı

   Galatasaray evinde Kayserispor'u 3-1 yendi.Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, konuğu Kayserispor'u 3-1'lik skorla mağlup etti ve kritik bir üç puana imza attı. Sarı-kırmızılılar, puanını 59'a yükselterek maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir'le farkı 2'ye indirdi. Kayserispor ise 36 puanda kaldı.Galatasaray'da golleri Diagne (16 ve pen. 42) ve Nagatomo (45+4) kaydetti. Kayserispor ise 15'te Kravets'le öne geçti ancak üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekipte Tiago Lopes, 30 ve 38'de gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.8: Kayserispor'da Umut Bulut, Ndiaye'nin ayağına yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kartla cezalandırıldı.   Hızlı hücumda Ndiaye'nin hatasında topu önünde bulan Chery, ceza sahası içinde bomboş durumda olan Kravets'e çıkardı. Kravets, Muslera'nın da yanlış pozisyon almasıyla birlikte topu rahat bir şekilde ağlarla buluşturdu. Fernando'nun sert şutunu kaleci çeldi. Mbaye Diagne, kaleciden seken topu ceza sahasında ayak içiyle ağlarla buluşturdu. Maçta durum 1-1.19: Galatasaray'da Emre Akbaba, tehlikeli hareket sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı.27: Ev sahibi Galatasaray, maçın başından itibaren yaklaşık %80 ile topa sahip olurken tehlikeli pozisyonlar da buluyor. Son olarak Feghouli sağ kanatta çizgiye indi, çevirdiği topa karambolde kimse dokunamadı.31: Kayserispor önde bastı, topu kazandı. Chery'nin pasında Sapunaru karşı karşıya kaldı ancak Rumen oyuncunun Muslera'nın üzerinden aşırdığı top az farkla auta gitti.36: Kayserispor bu bölümde üst üste etkili gelmeye devam ediyor. Umut Bulut, sağ kanattan yerden gelen ortada yakın mesafeden topu üstten dışarı attı ve net bir fırsattan faydalanamadı.  Galatasaray penaltı kazandı! Ceza sahası dışından çekilen şutta Tiago Lopes topu eliyle kesti ve hakem penaltı noktasını gösterdi.Daha önce 30'da sarı kartı olan Lopes böylece takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıda topun başına geçen Diagne, kalecinin sağına çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Diagne, kendisinin ve takımının 2. golünü attı.45+4:  Sağ kanattan Mariano ortaladı, arka direkte bomboş kalan Nagatomo farkı ikiye çıkardı.

61: Çok net bir pozisyonda Ndiaye, Lung'la karşı karşıya kaldı. Aşırtma bir vuruş deneyen Ndiaye, topu Lung'un ellerine teslim etti.72: ÇİZGİ ÜSTÜNDE MUSLERA! Kayserispor farkı 1'e indirmeye çok ama çok yaklaştı! Sol kanattan yapılan orta bir anda kaleye yöneldi ve direkten döndü. Kravets, direkten dönen topu tamamlamak istedi ama çizgi üstünde kontrol eden Muslera oldu.Maçta başka poziyon olmadı ve Galatasaray karşılaşmayı 3-1 kazandı.

(Skor9

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.