Galatasaray: 4 - Manisaspor: 0

İSTANBUL, () - ZİRAAT Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği PTT 1. Lig takımı Manisaspor'u 4-0 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj yakaladı. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray'a...

03 Mart 2015 Salı 22:40
Galatasaray: 4 - Manisaspor: 0






İSTANBUL, () - ZİRAAT Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği PTT 1. Lig takımı Manisaspor'u 4-0 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 34. dakikada Dzemaili, 40. dakikada (penaltıdan) Emre ile 68. ve 88. dakikalarda Pandev kaydetti. Manisaspor'da Sercan, 40. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Emre Çolak ise 49. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

Karşılaşmanın rövanşı, 8 Nisan Çarşamba günü Manisa'da oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.