Galatasaray-Akhisarspor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında bu akşam Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek.

18 Nisan 2018 Çarşamba 13:48
Galatasaray-Akhisarspor






Galatasaray-Akhisarspor

   Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında bu akşam Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 20:30'da başlayacak karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. Galatasaray – Teleset Mobilya Akhisarspor maçı A Spor naklen yayınlayacak.

   Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na gollü bir başlangıç yaptı. İstanbul'da Sivas Belediyespor'u 5-1 yenen Galatasaray rövanşı 2-1 kaybetmesine rağmen son 16 turunda Bucaspor'a rakip oldu. Galatasaray bu turda her iki maçı da 3-0 kazanırken çeyrek finalde Atiker Konyaspor ile eşleşti. Konya'daki ilk maç Jahovic'in son dakika golüyle 2-2 biterken rövanşı 4-1 kazanan sarıkırmızılılar yarı finale yükselen taraf oldu.

   Galatasaray'ın yarı finalin ilk ayağında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Teleset Mobilya Akhisarspor ise 2017-2018 Ziraat Türkiye Kupası'na 4. kademeden başladı. Bu turda 24 Erzincanspor ile eşleşen Ege temsilcisi rakibini 6-0 yenerken 5. turda Ankara Demirspor ile çekişti. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Teleset Mobilya Akhisarspor rövanşta 1-1 beraberlikle son 16 turuna yükseldi. Akhisar, Bolu'da 2-1 kaybetmesine rağmen evinde Yevhen Seleznyov'un penaltısıyla çeyrek finale çıktı. Kupadaki çeyrek final eşleşmesinde ise ilk maçta Kayserispor'u evinde 1-0 yenen yeşil-siyahlılar rövanş maçında Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak Galatasaray'a rakip oldu.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAkhisarspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.