Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 30. hafta mücadelesinde bu akşam Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak.

21 Nisan 2018 Cumartesi 15:56
Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında 






Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında 

     Galatasaray, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 30. hafta mücadelesinde bu akşam Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1’dencanlı olarak ekrana gelecek.

  Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray karşılaşmasını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve İsmail Şencan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Bahattin Şimşek görev alacak.

   İki takım bu maçla birlikte ligde 4. Kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray geride kalan sezonlarda oynanan 3 maçı da kazanırken bu karşılaşmalarda rakip ağları 10 kez sarstı. Akdeniz ekibi ise 3 kez gol atma başarısı gösterdi. Galatasaray 30. haftaya 60 puanla lider girdi. Aytemiz Alanyaspor ise topladığı 32 puan ile kendisine 14. sırada yer buldu.Sarıkırmızılılar bu maç öncesi üç oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş; Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Aytemiz Alanyaspor maçında ayrıca kırmızı kart cezalısı olan Maicon oynayamayacak.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.