Galatasaray Arsenal hangi kanalda, saat kaçta

Şampiyonlar Ligi Temsilcimiz Cimbom bugün akşam Arsenal karşısında. Muhtemel 11'ler, son hazırlıklar ve Galatasaray Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (1 EKİM) Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 2. karşılaşmalarda Arsenal Galatasaray maçı nefes kesecek. Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekibi Arsenal, temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek.

01 Ekim 2014 Çarşamba 15:47
Galatasaray Arsenal hangi kanalda, saat kaçta






Galatasaray Arsenal maçı ne zaman?, Galatasaray Arsenal hangi kanalda, saat kaçta



Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Arsenal Galatasaray maçında temsilcimiz puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 2. karşılaşmalarda Arsenal Galatasaray maçı nefes kesecek. Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekibi Arsenal, temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek. Emirates Stadı'nda oynanacak olan Arsenal Galatasaray maçı tarihi belli oldu. Gruptaki ilk karşılaşmalarda Arsenal deplasmanda Dortmund'a 2-0 mağlup olurken, Galatasaray ise TT Arena'da Anderlecht ile berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi 2. hafta karşılaşmalarında Arsenal Galatasaray maçı 1 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Emirates Stadyum'unda oynanacak olan Arsenal Galatasaray maçı saat 21:45'te başlayacak. 3 puan için sahaya çıkacak olan Arsenal ve temsilcimiz Galatasaray'ın maçı Smartspor ekranlarında sizlerle olacak.

Süper Lig'de de son olarak Balıkesirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Galatasaray, Arsenal deplasmanından 3 puanla dönüp taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Son 5 resmi maçta 1 galibiyet alan Galatasaray, Londra'dan en az 1 puanla dönmenin planlarını yapıyor.

ARSENAL - GALATASARAY MAÇ BİLGİLERİ VE MUHTEMEL 11'LER

Stat: Emirates
Saat: 21.45
Yayın: Smartspor & Geripas

Arsenal: Szczesny, Chambers, Debuchy, Koscielny (Mertesacker), Gibbs (Monreal), Ramsey, Wilshere, Cazorla, Arteta, Sanogo, Sanchez.
Teknik Direktör: Arsene Wenger

Galatasaray: Muslera, Tarık Çamdal , Chedjou, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo , Selçuk İnan, Sneijder, Olcan Adın, Bruma, Burak Yılmaz
Teknik Direktör: Cesare Prandelli
Arsenal-Galatasaray maçına atanan İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin Galatasaray'la pek iyi hatıraları yok.

Galatasaray'ın 2010 yılında Atletico Madrid'le Ali Sami Yen stadında oynadığı UEFA maçında maçın hakemi Gianluca Rocchi'ydi

O maçta o dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in ceza sahasına girdiği anda rakip oyuncunun eliyle topa müdahale etmesini 85. dakikada atlayan ve penaltıyı vermeyen Rocchi' taraftarların büyük tepkisini çekmiş ve Galatasaray o pozisyonun ardından Forlan'ın ayağından yediği golle 2-1 mağlup duruma düşmüş bu sonuçla birlikte de UEFA'dan elenmişti.

CİMBOM MOR FORMA İLE SAHADA

UEFA şampiyonlar ligi D Grubu’ndaki 2. Maçında bu akşam Arsenal’e konuk olacak Galatasaray, mor renkli formasıyla sahaya çıkacak. Londra’daki Emirates Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Mücadele, D-Smart’tan naklen yayınlanacak.
Son Güncelleme: 01.10.2014 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.