Galatasaray - Borussia Dortmund: 0 - 4

İSTANBUL / Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında sahasında Alman ekibi Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup oldu. Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Borussia Dortmund'un gollerini 6 ve 18. dakikalarda...

22 Ekim 2014 Çarşamba 23:45
Galatasaray - Borussia Dortmund: 0 - 4






İSTANBUL /

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında sahasında Alman ekibi Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup oldu.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Borussia Dortmund'un gollerini 6 ve 18. dakikalarda Aubameyang, 41. dakikada Reus ile 83. dakikada Ramos kaydetti.

Grupta oynanan diğer maçta ise Anderlecht, evinde Arsenal'a 2-1 yenildi.

Bu sonuçların ardından temsilcimiz Galatasaray 1 puanla sonuncu sırada bulunurken, aynı puanlı Anderlecht ise 3. sırada yer aldı. 6 puanla Arsenal 2., Borussia Dortmund ise 9 puanla zirvede bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.