Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

 İSTANBUL / Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim Çarşamba günü Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki...

20 Ekim 2014 Pazartesi 21:01
Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü






 İSTANBUL /

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim Çarşamba günü Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki antrenman koşu çalışmalarıyla başladı. Savunma oyuncuları ayrı bir

çalışma yaparken, diğer oyuncular ise hücum organizasyonları üzerinde durdu. Galatasaray'ın idmanı, küçük sahada çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray, Borussia Dortmund maçı öncesinde son çalışmasını, yarın saat 17.30'da gerçekleştirecek. Saat 15.00'te ise teknik direktör Cesare Prandelli ve oyuncu Hamit Altıntop, Türk Telekom Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.