Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı İçin Almanya'ya Gitti

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() GALATASARAY, Borussia Dortmund ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için bugün THY’den kiralanan özel bir uçakla saat 11.00’de Almanya’ya gitti. Galatasaray Futbol Takımı ile birlikte...

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:14
Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı İçin Almanya'ya Gitti







Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() GALATASARAY, Borussia Dortmund ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için bugün THY’den kiralanan özel bir uçakla saat 11.00’de Almanya’ya gitti.
Galatasaray Futbol Takımı ile birlikte Almanya’ya giden GS Sportif A.Ş Yönetimi Üyesi Ali Dürüst yaptığı açıklamada eski günlere döneceklerini belirterek şunları söyledi:
“ İki yarışta da devam ediyoruz. Türkiye Ligi devam ediyor. Kıran kırana geçiyor. Tabii orada amacımız şampiyon olmak ama esas bizim olmamız gereken yer Şampiyonlar Ligi. Oranın en önemli takımlarından biriyiz. Şimdi oraya gidiyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla, yani bizi bir üst tura taşıyacak sonuçla döneceğiz. Mühim olan bizim için, sonuçtan daha önemlisi Galatasaray’ın bir araya gelip mücadele etmesi ki oyuncularımızda bu ışığı gördük. İnşallah eski günlere döneceğiz.”
Ali Dürüst, takımda eksik olup olmadığı konusundaki bir soruya ise,” Galatasaray 11 kişi çıktığı vakit eksik değil demektir. Bütün oyuncularımız sakatlık olmadığı müddetçe yer almak için canla başla çalışıyorlar. İnşallah bu maçtan sonra yolumuz daha çok açılır” dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Futbol Şubesi sorumlusu Abdürrahim Albayrak ise şöyle konuştu:
“ Biz rakibimizi yendik, 2-1 galip geldik. Dortmund, Bayern München’e 2-1 yenildi. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bayern maçında 1-0 öne geçmesine rağmen yenildiler. Biz de 1-0 geriye düşmemize rağmen yendik. Güzel bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi’nde devam etmemiz için bu maçtan muhakkak puanlar alacağız. İnşallah Türkiye’ye puanlarla döneceğiz. Yolumuza devam edeceğiz.”
Galatasaray bugün akşam saatlerinde Borussia Dortmund’un sahasında bir antreman yapacak. Daha sonra her iki antrenör de birer basın toplantısı düzenleyecek.

(FOTOĞRAF)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.