Galatasaray büyük finale çıkıyor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women final turu rövanş karşılaşmasında bu akşam saat 21:00’de İtalyan temsilcisi REYER Venezia ile Palasport Taliercio’da karşı karşıya gelecek.

18 Nisan 2018 Çarşamba 13:44
Galatasaray büyük finale çıkıyor






Galatasaray büyük finale çıkıyor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women final turu rövanş karşılaşmasında bu akşam saat 21:00’de İtalyan temsilcisi REYER Venezia ile Palasport Taliercio’da karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN Sports ve S Sport'tan naklen yayınlanacak. 

   Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ilk maçtan 90-68 üstünlükle ayrılan Galatasaray, müzesine üçüncü Avrupa kupasını eklemek için bu akiam parkeye çıkıyor! Sarayın Sultanları mücadeleden en fazla 21 sayıyla mağlup olsa dahi kupaya uzanacak. Venezia’nın 22 sayılık galibiyet alması halinde karşılaşma uzatmalara taşınacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.