Galatasaray, Çaykur Rizespor'u ağırlıyor

Geçen hafta Beşiktaş derbisinden puansız çıkan sarı kırmızılılar sahasında bu akşam TSİ 19.00'da  Rizesporla oynuyorlar.

08 Aralık 2018 Cumartesi 08:14
Galatasaray, Çaykur Rizespor'u ağırlıyor






Galatasaray, Çaykur Rizespor'u ağırlıyor

    Geçen hafta Beşiktaş derbisinden puansız çıkan sarı kırmızılılar sahasında bu akşam TSİ 19.00'da  Rizesporla oynuyorlar.Türkiye Kupası'nda genç kadro ile Keçiörengücü'nü mağlup eden Galatasaray Çaykur Rizespor maçıyla Süper Lig'e dönüyor. Galatasaray'da bu önemli maç öncesi eksik ve cezalı futbolcuların çokluğu dikkat çekiyor. Ayrıca Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın da cezası sürüyor. Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 14 haftada sarı-kırmızılılar; 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda topladığı 24 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Mavi-yeşilliler ise 1 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi sonrasında aldığı 10 puanla son basamakta yer alıyor. 

   Galatasaray , 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 15. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana koordinasyon ile ısınmayla başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana kısmında Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.Galatasaray , bu akşam  19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi.

Son Güncelleme: 08.12.2018 18:02
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.