Galatasaray'da Schalke mesaisi başladı

 Galatasaray'da Schalke hazırlıkları başladı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 15:05
Galatasaray'da Schalke mesaisi başladı






Galatasaray'da Schalke mesaisi başladı

   Galatasaray'da Schalke hazırlıkları başladı.Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamladı.

   Serdar Aziz’in yapılan tetkiklerinde kasık adale grubunda orta derecede zorlanma tespit edildi.Henry Onyekuru, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli’nin tedavilerine devam edildi.

  Galatasaray Futbol Takımı, Schalke karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 16.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı idmanla tamamlayacak.Karşılaşma öncesi teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
GalatasaraySchalke
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.