Galatasaray'da Sneijder şoku

Teknik direktör Tudor ile yıldızı barışmayan usta oyuncu Sneijder sezon sonunda Galatasraay'dan ayrılıyor.

09 Mayıs 2017 Salı 10:32
Galatasaray'da Sneijder şoku






Galatasaray'da Sneijder şoku
   Teknik direktör Tudor ile yıldızı barışmayan usta oyuncu Senijder sezon sonunda Galatasraay'dan ayrılıyor.Sneijder ile birlikte Bruma,De Jong ve Luis Cavanda'da gönderilecek futbolcular arasında.Yabancı temizliği Sözleşme imzalamaya yanaşmayan Bruma’nın iyi bir rakama satılması, yıllık 5 milyon Euro ücreti sorun olan ve Tudor’la yıldızı barışmayan Sneijder’ın ile vatandaşı De Jong’un da elden çıkarılması bekleniyor.Bu üç oyuncunun yanı sıra Trabzon’dan alınan ancak hiçbir katkı sağlayamayan Luis Cavanda da gönderilecek.
   Bu arada Sneijder yaptıı açıklamada takım içinde sorunun kendisi olmadığını ve Galatasaray'da kalmak istediğini açıkladı.Yabancı futbolcuların yanı sıra Selçuk ve Sabri ile ilgili olarak net karar verilmiş durumda değil.


Son Güncelleme: 09.05.2017 10:45
Anahtar Kelimeler:
SneijderBrumaDe LongCavanda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.