Galatasaray Döndü, Bir Grup Taraftar Protesto Etti

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/ İSTANBUL,() UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5 maçta da galip gelemeyen ve aldığı 1 puanla gruptan elenen Galatasaray futbol takımı Brüksel’den İstanbul’a döndü. Atatürk Havalimanı’nda az sayıda...

27 Kasım 2014 Perşembe 15:23
Galatasaray Döndü,  Bir Grup Taraftar Protesto Etti







Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/ İSTANBUL,() UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5 maçta da galip gelemeyen ve aldığı 1 puanla gruptan elenen Galatasaray futbol takımı Brüksel’den İstanbul’a döndü. Atatürk Havalimanı’nda az sayıda taraftar da futbol takımının çıkışında futbolcuları protesto etti.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminali gümrük çıkışında bir taraftar futbolcularda Selçuk ve Hamit’e, “ Yuh olsun aldığınız paralara. Şerefiniz varsa aldığınız parayı iade edersiniz” diye bağırdı. Bir başka taraftar ise Selçuk’a bağırarak, ” Niye Olcay’a pas atmıyorsun” dedi.

Bu arada kafileyle birlikte gelen yönetici Ali Dürüst, Prandelli’nin görevden alınması konusunda bir karar olup olmadığı şeklindeki soruya, “ Öyle bir şey yok” diye cevap verdi.
Yöneticilerden Abdürrahim Albayrak ise, “ Biraz beklemek lazım “ dedi.
Terminal çıkışında bekleyen otobüse binen futbolcular ve Prandelli’ye bir kısım taraftarlar yuhladılar. Otobüse binen Prandelli'nin her zaman oturduğu ön koltukla bulunmadığı görüldü.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.